Schuldhulp voor bedrijven, neem het aan nu het nog kan

Je overweegt schuldhulp voor bedrijven. Steeds vaker merk je namelijk dat je een order op het allerlaatste moment verliest aan een concurrent. Waaraan dat nou precies ligt, daar kon je niet de vinger op leggen. Nu beginnen zelfs vaste klanten de concurrentie op te zoeken. Dit is het begin van het einde; je moet wat doen, wil je volgend jaar nog eigenaar zijn van dit prachtige bedrijf.

 

Oxyz geeft je de rust weer terug

Je neemt contact op met Oxyz. Een vriend van je, wiens bedrijf recentelijk ook in zwaar weer verkeerde, heeft daar namelijk heel goede ervaringen mee. Toen zijn administratie onder de loep werd genomen en hij en zijn medewerkers werden ontlast, kon hij zijn bedrijfsvoering eindelijk eens kritisch bekijken en was het hem al vrij snel duidelijk waarom er geen boekingen meer binnen kwamen: zijn prijsniveau lag veel te hoog.

Vind de bedrijfsleider in je terug

De prijzen zijn bij jou niet het probleem, maar wat dan wel? Je slaapt er slecht van en je gezin lijdt er ook onder dat je zo kortaf bent. Vandaag heb je sinds lang weer tijd om je helemaal te storten op je bedrijf. Die aardige adviseur van Oxyz zorgt er namelijk voor dat de schuldeisers afbetaald worden en je hoeft er even niets van mee te krijgen. Vol energie verander je je tactiek van bedrijfsvoeren en laat je een frisse wind waaien.