Met een reclame bord voor buiten valt u op

Wilt u meer de aandacht trekken van uw doelgroep? Kies dan voor een reclame bord voor buiten van Bosman Reklame. Al jarenlang is Bosman specialist in buitenreclame. Zij weten precies hoe u meer attentiewaarde en daardoor meer omzet kunt realiseren. Van ontwerp tot productie: alles wordt in eigen huis gerealiseerd. Hierdoor kan de kwaliteit goed gewaarborgd blijven en heeft u geen last van tussenpartijen. In onderstaand blog leest u alles over de reclameborden van Bosman.

Soorten reclameborden voor buiten

Buitenreclame versterkt uw imago. Naast een reclamebord voor buiten zijn er nog veel meer soorten buitenreclame. Ook dan bent u bij Bosman bij het juiste adres. Zij stellen een zorgvuldig plan op waarin uw huisstijl goed in terugkomt, zodat u perfect vindbaar bent. Dit is toch altijd het doel van (buiten)reclame. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Reclameborden en naamplaten
  • Lichtbakken
  • Spandoekframes
  • Verlichte letters
  • Gevelletters
  • Raambelettering

Buitenreclame kan dus variëren van een reclamebord voor buiten tot aan lichtreclame of het laten inpakken van uw bedrijfsauto met een fullcolour afbeelding. Bewegwijzering rondom uw bedrijf is ook een goede optie. Zo weet u zeker dat uw gasten altijd de weg naar u vinden. Bosman zit al meer dan 45 jaar in het vak en weet dus precies wat voor soort reclamebord het beste bij uw bedrijf past.

Specialisten in reclame

Het maakt niet uit of het nu gaat om een reclamebord voor buiten, autobelettering, gevelreclame of bewegwijzering, voor alle soorten reclame is Bosman de specialist die u graag verder helpt. Weet u al hoe u wilt dat uw reclamebord eruit komt te zien? De specialisten van Bosman horen uw ideeën graag. Het is ook mogelijk om de specialisten van Bosman Reklame langs te laten komen om het pand te laten komen bekijken om zo een perfecte inschatting te maken van de juiste reclame. Hierbij wordt altijd gelet op de identiteit van uw bedrijf en zorgen ze ervoor dat dit overeenkomt met de reclame-uiting. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk online wat er allemaal gemaakt kan worden of breng een bezoek aan de showroom in Rotterdam. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Bosman Reklame.