Expert in IT banen

Voor specialistische IT banen is het vaak lastig snel mensen te vinden. Dat komt ook omdat veel vragende organisaties zelf onvoldoende IT kennis hebben om in te schatten wie en wat er nodig is. En er zijn met de groeiende economie veel start-ups die nog (bijna) niet over eigen personeel beschikken. Ook voor deze startende ondernemingen is het moeilijk om snel aan goed personeel te komen. Bovendien wil je niet meteen aan nieuw personeel vastzitten.  In al deze gevallen is detachering van IT’ers een uitkomst. IT Programmeur is zo’n gespecialiseerde IT detacheerder, te vinden in Nijmegen (hoofdvestiging) en Amsterdam.

Over IT Programmeurs

Dit detacheringsbureau richt zich vooral op IT programmeurs, zoals de naam al zegt. In plaats van IT programmeur wordt ook wel gesproken van IT developer.  IT programmeurs kunnen weer hun eigen specialisaties en verantwoordelijkheden hebben. En er is ook verschil in de mate van ervarenheid. Je hebt junior, medior en senior developers of programmeurs. Je hebt front end en andere soorten developers.  Behalve IT Programmeurs detacheert IT Programmeur ook IT recruiters.  Met de groetende vraag naar IT programmeurs is de vraag naar IT recruiters natuurlijk ook gestegen.  Het bureau werd in 2016 opgericht. Er zijn nu twee Nederlandse vestigingen in Nijmegen en Amsterdam. IT Programmeurs heeft een creatieve, persoonlijke stijl en veel ICT expertise. Dit levert goede matches en maatwerk op.

www.itprogrammeur.com

Geïnteresseerden kunnen via de website zoeken, vinden, inschrijven, vragen stellen en reageren via speciale webformulieren.  Er is een vacatureoverzicht, er is een zoekmachine via sleutelwoorden, locatie/regio en categorie(en).  Voel je ervoor om via IT Programmeur aan het werk te gaan dan kan je online een account aanmaken en je inschrijven.

Werken bij IT programmeur

Om de gestegen vraag aan te kunnen en mooie matches te kunnen maken is IT Programmeur ook zelf op zoek naar nieuwe collega’s.  Recruiters met IT kennis en een eigen, moderne kijk zijn welkom. Je hebt IT expertise, je bent sterk in communicatie, je werkt zelfstandig maar ook samen met je team. Je bent creatief en oplossingsgericht. Je houdt van je job.  Zie voor meer informatie de website www.itprogrammeur.com.