schulden

Hulp: schuldsanering afgewezen!

schuldsanering afgewezenIk ben zelf geen ondernemer maar ik krijg hier wel het nodige van mee. Mijn broer is namelijk ondernemer en pas geleden is hij failliet gegaan. Hij wilde daarom in de schuldsanering maar helaas is zijn verzoek tot schuldsanering afgewezen. Hier baalde hij enorm van want hierdoor zou hij niet met een schone lij verder kunnen.

Op het moment dat je in de schuldsanering gaat dan worden je schulden na drie jaar kwijt gescholden en kan je dus weer opnieuw beginnen. Dit wilde mijn broer enorm graag. Hij had heel veel stress van alle schulden en het is natuurlijk nooit zijn bedoeling geweest. Zijn verzoek werd afgewezen terwijl hij zeker wist dat hij hier recht op had. Hij dacht dat er niet voldoende documenten gevonden zouden zijn en dat dit de reden was. Hij besloot daarom om opzoek te gaan naar hulp en uiteindelijk vond hij dit op de website van schuldsanering afgewezen. Met behulp van advocaten doen zij er alles aan om ervoor te zorgen dat het verzoek wordt goedgekeurd, hier hoopte mijn broer natuurlijk op en daar ging hij voor.

Het heeft zijn leven veranderd!schuldenafgewezen schuldsanering

Met hulp van advocaten heeft het verzoek opnieuw ingediend en dit keer werd het wel goedgekeurd. Hij is hier super blij mee en hij is dit bedrijf erg dankbaar. Hij kan nu weer verder met zijn leven en na drie jaar aflossen heeft hij geen schuld meer. Dit was nooit mogelijk geweest zonder dit bedrijf en dat weet hij maar al te goed.