Grafisch ontwerper Noordwijk gezocht

Voor een nieuw op te starten bedrijf zijn wij op zoek naar een Grafisch ontwerper Noordwijk en omstreken! Wij willen maar al te graag een nieuw ontwerp hebben voor de website én onze brochure….

cases-afb-102

Ik ben dan ook wel van mening dat het maken van de juiste reclame erg belangrijk is, hierin wil ik dan ook hebben dat het extreem goed gebeurd. Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Mooij-ontwerp.nl. Hier kan je namelijk zorgeloos jouw opdrachten neerleggen met de garantie dat het ook goed gebeuren zal. Door met hun een kop koffie te drinken is het voor ons in ieder geval duidelijk geworden dat ik me geen zorgen hoef te maken om de opdrachten. Deze werden namelijk stap voor stap beschreven hoe dat wij het willen zien.

Ook in de kosten hoef ik me geen zorgen te maken bij hun. Natuurlijk is het altijd even afwachten en zien hoe dat er te werk gaat. Bij hun werden we stap voor stap op de hoogte gehouden van de status van onze opdracht. Ook het moment dat we te horen hadden gekregen dat ze de huisstijl voor de website af hadden. Dit gaf mij persoonlijk een prettig gevoel waardoor ik niet kon wachten tot alles af was! Dankzij het zoeken op Grafisch ontwerper Noordwijk is het ons gelukt om bij een perfect bedrijf terecht te komen. Hun weten namelijk maar al te goed hoe dat deze opdracht gemaakt moest worden,.