luchtkanalen reinigen

Hoe werkt industrieel luchtkanalen reinigen?

Heeft u een luchtkanaal in uw pand en denkt u eraan om uw luchtkanaal te laten reinigen? Of heeft u uw luchtkanaal nog nooit gereinigd? Dan adviseren wij u omdat zo snel mogelijk te doen! Door en luchtkanaal periodiek schoon te maken voorkomt u nare luchtjes, verstoppingen en het verspreiden van bacteriën en ziektekiemen. C&R Group staat graag voor u klaar. Dit dynamische en moderne bedrijf weet als geen ander hoe een luchtkanaal op de juiste wijze gereinigd moet worden. Luchtkanalen reinigen is een secuur klusje en kan niet door jan en alleman uitgevoerd worden. De vakmannen van C&R group weten als geen ander hoe zij het beste luchtkanalen moeten reinigen. Doordat C&R Group met meer dan 25 monteurs werkt is er altijd wel ééntje in de buurt. De professionals van dit bekende bedrijf reinigt uw luchtkanalen volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Daarnaast zijn alle monteurs van C&R Group VCA gecertificeerd. U weet direct dat u de juiste mensen in huis heeft!

luchtkanalen reinigen

Particulier luchtkanalen reinigen

C&R Group is niet alleen te bereiken voor grote bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.C&R Group is ook te bereiken voor particulieren. Tegenwoordig hebben steeds meer huishoudens een luchtkanaal in hun woning. In nieuwbouwwoningen en appartement gebouwen worden steeds vaker luchtbehandelingssystemen geplaatst. Hierdoor is er ook steeds meer vraag naar Luchtkanalen reinigen in woningen. Dit is geen enkel probleem voor de monteurs van C&R Group.

Verschillende methodes voor luchtkanalen reinigen

In de loop van de jaren zijn er steeds meer nieuwe methodes ontwikkeld voor Luchtkanalen reinigen. Elk luchtkanaal is anders, andere vorm, meer bochten en verschillende grotes. Doordat er veel verschil zit in luchtkanalen heeft C&R Group verschillende methodes waarmee zij uw luchtkanaal goed kunnen reinigen. Handmatige borstelmethode, vacuüm borstelmethode, pneumatisch reinigen (met behulp van perslucht) en natte reiniging (water met reinigingsmiddel). Door met deze verschillende methodes te werken zijn de monteurs in staat om ten allen tijden uw luchtkanaal goed schoon te krijgen. Zij kunnen ieder systeem grondig reinigen en desinfecteren. U bent bij C&R Group aan het juiste adres voor luchtkanalen reinigen. C&R Group is een modern, dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Veiligheid, milieu en hygiëne staat hoog in het vaandel. Heeft u vragen, dan kunt u altijd de 24 uursservice bereiken.