Online magazine

Een mooi flipbook laten maken doe je bij Digitaal Publiceren.com

Een flipbook een boekje waar je snel doorheen moet bladeren waardoor je een bewegende animatie krijgt. Als ik het over een online flipbook heb dan heb ik het echter over een compleet ander iets. Ik ben niet de enige die hier heel wat anders mee bedoeld, de term online flipbook is een magazine, catalogi of brochure die online staat en online te lezen is.

Online flipbook

De website van Digitaal Publiceren.com

De website van Digitaal Publiceren.com is een mooie en overzichtelijke website waar je veel kan vinden wat je moet vinden en hierdoor is het makkelijk om een product kopen of bekijken. Op de website staat veel informatie op de site die je kunt lezen over de verschillende soorten producten die ze te bieden hebben maar ook kun je er heel makkelijk contact opnemen met de werknemers van Digitaal Publiceren.com. Je kan contact opnemen door middel van een speciale berichtenservice waar je snel en makkelijk vragen kan beantwoorden en super snel een reactie kreeg waar je wat mee kon. Je kan natuurlijk ook altijd nog een klassiek mailtje sturen of een belletje plegen.

Digitaal publiceren

De klantenservice van Digitaal Publiceren.com

De klantenservice van Digitaal Publiceren.com is een geweldige klantenservice, er zijn er bijna geen die nog beter zijn dan die van Digitaal Publiceren.com. De mensen waar je mee te maken krijgt zijn allemaal super aardig, vriendelijk en willen je echt helpen omdat ze dat zelf willen en niet omdat ze dat moeten doen voor hun baan. Echt een aanrader dus!!!