Wie is Jaagers?

Jaagers is een bedrijf dat klanten compleet kan ontzorgen op het gebied van e-commerce. Anders gezegd: wij bieden een totaaloplossing als het gaat om het realiseren van een webwinkel. Wat dat allemaal inhoudt? Dat leggen we hier uit.

Jaagers zorgt voor een strategie

Een van de belangrijkste punten bij het realiseren van een e-commerceplatform is het zorg dragen voor een juiste strategie. Het ontwikkelen van een website is een ding, geld met het platform verdienen is een tweede. Jaagers denkt met haar klanten mee en zorgt voor een strategie die werkt. De mate waarin wij dit doen wordt natuurlijk door de klant bepaald. De ene klant heeft meer behoefte aan begeleiding bij het ontwikkelen van een strategie, dan de andere.

Jagers is een Magento-specialist

Jaagers biedt Magento-oplossingen die werken. We kennen dit platform door en door. Het is niet voor niets dat Jaagers vele internationale prijzen heeft gewonnen met het realiseren van Magento oplossingen. De kennis en ervaring die we met Magento (en overigens ook met andere platformen hebben) zetten we in voor onze klanten.

Jaagers kan online marketing en webcare verzorgen

Naast het realiseren van een webwinkel kunnen we ook de online marketing en de webcare verzorgen. Om van een webwinkel een succes te maken zal er immers, net als bij een ‘gewone’ winkel, marketing georganiseerd moeten worden. Jaagers kan dit realiseren. Ook online webcare kunnen wij voor onze rekening nemen. Om dit nog beter te doen is Jaagers gefuseerd met Tribal Internet Marketing en the Webcare Company. De gefuseerde bedrijven gaan verder onder de naam RIFF.