logo quick and clean

Meer informatie over een goed schoonmaakbedrijf in Veenendaal

Ben je onlangs de eigenaar geworden van jouw eigen bedrijf en wil je jouw bedrijfspand graag mooi schoonhouden en ben je op zoek naar meer informatie over een goed schoonmaakbedrijf in de buurt van veenendaal? Dan ben je bij Schoonmaakbedrijf Quick & Clean aan het juiste adres. 

De schoonmakers van Quick & Clean 

In de omgeving van Veenendaal zijn erg veel bedrijven die bedrijfspanden schoonmaken. Je bent bij Quick & Clean aan het juiste adres omdat de schoonmaakster van dit bedrijf erg veel ervaring en kennis hebben op het gebied van schoonmaak. Een gezonde leef en werkomgeving is erg belangrijk omdat je minder gezondheidsrisico’s oploopt wanneer alles goed schoongemaakt is. Een schoon kantoor zal tevens ook een goede indruk achterlaten op de klanten die jij op het kantoor ontvangt. Het Schoonmaakbedrijf Quick & clean zal vanaf het eerste moment al duidelijk zijn omdat zij erg veel waarde hechten aan de communicatie met de klant. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek zal er daarom ook uitgebreid worden gepraat over jouw persoonlijke wensen voor de schoonmaak van jouw bedrijf. Na het gesprek zal het bedrijf een offerte opsturen met meer informatie over de prijs die zij hanteren voor de dienst die zij aanbieden. Indien je akkoord gaat met de offerte zal er een kennismaking plaatsvinden met de schoonmaaksters die jouw bedrijfspand schoon zullen gaan maken. 

reguliere schoonmaak

Het noteren van op of aanmerkingen 

Als je aan de schoonmaak die de schoonmaakster heeft opgeleverd niet tevreden bent of aandachtspunten hebt kun je deze gemakkelijk noteren in het logboek. De schoonmaakster zal bij de volgende schoonmaak dan direct rekening houden met de aandachtspunten die jij hebt genoteerd zodat je ten aller tijden tevreden blijft.