Container voor puin huren

Als je een badkamer gaat verbouwen, de keuken of meteen voor de hele boven- of benedenverdieping gaat dan breek je van alles uit de ruimtes. Dit afval moet je ergens kwijt. Je kan puin niet zomaar in de afvalbak of de groene bak gooien. Het is daarnaast ook veel te veel om het daarin kwijt te kunnen. Daarvoor kan je op en neer naar de stort met een grote aanhangwagen, maar dat kost tijd, geld en gedoe. Het is veel makkelijker om een container voor puin te huren bij Logic Waste. Je kiest het soort container en het formaat en je geeft aan wanneer je de container wil hebben. Vervolgens levert het bedrijf de container op de gewenste locatie en kan de container dus pal voor de deur gezet worden. Zo gooi je makkelijk al het puin weg.

Materialen puincontainer

Het fijne aan een puincontainer is dat je hier bijna alle materialen in kan gooien. Denk bijvoorbeeld aan een porseleinen wc pot, keramiek, stenen, puinresten en badkamertegels. Een puincontainer is ook goed voor afval uit de tuin, zoals stoeptegels, zand, grond en bakstenen. Het is niet mogelijk om onder meer asbest, asfalt, gips en kalksteenzand in deze container te stoppen. Kijk dus van tevoren goed wat je wel en niet in deze container kan gooien. Bij het vrijkomen van puin doe je er goed aan om een puincontainer te huren.

Eenvoudig en snel huren

Een puincontainer van Logic Waste wordt dus voor de deur afgeleverd en je hoeft hier niet eens voor thuis te zijn. Geef aan waar je de container wil hebben en het bedrijf willigt je wensen in. De container kan maar liefst 8 weken huurvrij blijven staan. Mocht het allemaal toch iets langer duren dan gepland dan kan betaal je na die 8 weken slechts 5 euro per week om de container te laten staan. Je huurt eenvoudig en snel een puincontainer via de webshop van Logic Waste.