website

Wat zouden de kosten zijn van een nieuwe website?

nieuwe websiteAls ondernemer zijnde moet je mee gaan met de tijd, anders haalt je bedrijf het niet. Ik ga het vandaag hebben over Vrijdag Online en wat de kosten zijn van een nieuwe website . Ik heb zelf namelijk mijn laptop laten maken door dit bedrijf en dat was een hele goede keuze. Dit bedrijf is absoluut niet duur en ik kan dit zeker aanraden. 

Pas geleden kwam ik bij een klant van me. Hij heeft een goedlopend bedrijf en hij is al wat ouder. Na een tijdje met hem in gesprek te zijn geweest vroeg ik hem naar zijn website. Hij liet deze vervolgens zien en daar schrok ik een beetje van. Zijn website liep behoorlijk achter. Hij deed helemaal niet aan SEO en hier zou hij een hoop klanten mee kunnen krijgen. Zijn bedrijf liep al goed en op deze manier zou het nog beter kunnen lopen. Op het moment dat potentiele klanten nu op zijn website kijken dan is de kans groot dat ze afschrikken. Ik besloot daarom om hem de tip te geven om eens een kijkje te nemen op de website van Vrijdag Online. Dit leek hem wel wat en hij vroeg me meteen wat de kosten zijn van een nieuwe website.

website nieuwEen mooie website voor een lage prijs!

Ik vertelde hem dat als hij dit zou willen weten hij eerst contact op zou moeten nemen met het bedrijf. Dit heeft hij vervolgens gedaan en pas geleden liet hij mij zijn nieuwe website zien. Hij vertelde me dat hij nu een mooie website heeft en dat voor een lage prijs!website