Het volgen van een BHV cursus in Eindhoven

In het zuiden van ons land vind je ook een vestiging van G4S. Deze bevindt zich in Son en Breugel (nabij Eindhoven). Voor de adresgegevens en routebeschrijving naar deze trainingslocatie van BHV Eindhoven raden we je aan even op de site te kijken.

Algemene en speciale cursussen
Op deze locatie heb je de mogelijkheid om basis- en herhalingstrainingen BHV te volgen. We geven algemene cursussen maar er zijn ook specifieke trainingen voor bepaalde bedrijfstakken. In Son en Breugel zijn we gespecialiseerd in brandweertrainingen, security trainingen en industriële trainingen. Heb jij of werk je in een andere branche? Dan bieden we ook cursussen op maat aan, zodat de deelnemers eraan zoveel mogelijk leren over mogelijke calamiteiten op de werkvloer en daar de juist mogelijke oplossingen voor kunnen vinden indien zich iets voordoet. Iedere werkvloer is anders en we gaan ervan uit dat je zoveel mogelijk kunt simuleren dat ooit zou kunnen gebeuren, zodat jij als BHV-er op de beste manier erop kunt reageren. Want een fabriekshal is bijvoorbeeld iets heel anders dan een ziekenhuis. Iedere werkplek brengt zijn eigen gevaren met zich mee.

Theorie en praktijk
Zoals alle BHV cursussen bij G4S bestaan de cursussen die gegeven worden in Son en Breugel ook uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De introductie van de cursus omvat de theorie, die jij als deelnemer daarna in praktijk brengt. Als je beide delen van de cursus afsluit met succes, krijg je een BHV certificaat dat één jaar geldig is. Om je kennis van BHV up-to-date te houden en het certificaat te laten verlengen, dien je ieder jaar een herhalingscursus te volgen. Anders is je certificaat niet meer geldig en mag je niet meer als BHV-er werken. Vergeet dus niet om deze herhalingscursus te doen. Ook dit is mogelijk in Son en Breugel. Kijk voor meer informatie over prijzen en cursusdata op onze site.