aanhangerrijles

Tip: aanhangerrijles

aanhangerrijlesVandaag ga ik het hebben over aanhangerrijles, de reden? Pas geleden kwam ik bij mijn broer op bezoek en hij vertelde me dat hij naar een ander pand zou gaan verhuizen. Zijn vraag was dan ook of ik hem mee wilde helpen. Er staan niet enorm veel spullen in het pand, maar de spullen die er staan moeten toch goed vervoert worden, daarom besloot hij om aanhangerrijles te nemen.

aanhangerHij wilde de spullen die er stonden goed vervoeren, hij besloot dus om les te nemen en ik ben samen met hem opzoek gegaan naar een goede rijschool. Een rijschool met een hoog slagingspercentage. We besloten om samen op het internet te zoeken naar de juiste rijschool. Na een tijdje zoeken kwamen we uit op de website van Osseforth. Dit bedrijf staat als erg goed bekend en mijn broer besloot om contact met ze op te nemen. Na een goed gesprek gehad te hebben besloot hij om met dit bedrijf in zee te gaan, hij zou hier dus zijn lessen gaan volgen.

rijlesEen goede keuze!

Mijn broer nam in eerste instantie een proefles, dit beviel hem wel en daarom besloot hij om meer lessen te volgen. De lessen duurden 90 minuten en zorgde er natuurlijk voor dat hij een hele hoop leerde.

Na een paar lessen kon hij op voor het examen en dit examen heeft hij uiteindelijk ook gehaald. Hierdoor kon hij een aanhangwagen huren en inmiddels is hij al verhuisd naar het nieuwe pand.