Service

Aanrader: NEN 3140 certificaat

Service

 

 

 

 

Elektrotechniek brengt vele gevaren met zich mee. Het is dan ook een must om ervoor te zorgen dat het personeel veilig kan functioneren. Aangezien er binnen in mijn onderneming veel gewekt wordt met elektrotechniek vond ik het erg belangrijk om de veiligheid van mijn personeel te waarborgen. Helaas was er zo’n maand geleden iets vervelends voorgekomen binnen in mijn onderneming. Simpelweg omdat dit personeelslid zich niet aan de instructies hield. Met deze instructie bedoel ik, hoe er gewerkt moet worden volgens de boekjes. Na het ongeval kwam ik er achter dat het grootste gedeelte van mijn personeel, vrijwel geen kennis had in de veiligheidsrisico’s.

Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet met de intentie een oplossing te vinden voor dit probleem. De oplossing vond ik dan ook in het behalen van een NEN 3140 certificaat. Nu denkt u wat is een NEN 3140 certificaat? Nou dit is een certificaat die behaald kan worden bij het bedrijf Ptc opleidingen. Wanneer u of uw personeel dit certificaat heeft behaald, betekend het dat die gene zich bewust is van de veiligheidsrisico’s. Ook weet hij of zij nu hoe deze veiligheidsrisico’s toegepast kunnen worden!

NEN 3140 certificaat

Goede ervaringen

Eindelijk werkt mijn personeel volgens de instructies. Iedereen binnen in mijn onderneming beschikt nu over de kennis van veiligheidsrisico’s. Nu weet ik zeker dat er veilig word gewerkt binnen in mijn onderneming. Wanneer u de veiligheid van uw personeel wilt waarborgen? Dan is het behalen van zo’n certificaat een aanrader voor u. Neem daarom een kijkje op de website van Ptc opleidingen, Ikzelf heb goede ervaringen beleefd aan dit bedrijf!Opleidingen