dymo 4xl

Extra grote etiketten nodig? Kies voor de dymo 4xl

Etiketten: pakketjes kunnen niet zonder. Een pakket waar geen adreslabel op zit komt net zo hard weer terug en daar heb je natuurlijk geen zin in. Zeker niet als ondernemer. Kies daarom voor een goede printer voor je labels. Wil je verzekerd zijn van het beste resultaat? Dan kies je de dymo 4xl etiketten.

dymo 4xl

Waarom Dymo?

De dymo 4xl is een razend populair product en ook nog eens hartstikke voordelig te bestellen via het internet. Je wil natuurlijk wel zo veel mogelijk besparen. Het is het meest gebruikte verzendetiket in ons land. Deze extra grote labels zijn geschikt voor de XL-printer van dymo. Het gaat om etiketten met een formaat van 104 x 159 mm. Daarmee is het een van de grootste etiketten waar je uit kunt kiezen. Tip: koop niet de originele dymo rollen maar zoek naar een goedkopere nagemaakte variant. Het resultaat is hetzelfde maar je betaalt een stuk minder. Dat is mooi meegenomen!

Kleuren kiezen

dymo 4xl

Je kunt kiezen uit verschillende rollen. Een rol met etiketten verschilt niet in afmetingen maar wel in hoeveelheid. Dat wil zeggen: de kleinste rol bevat 220 etiketten maar er zijn nog grotere rollen. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon meerdere rollen kopen. Maar dan is er nog een belangrijke keuze die overblijft: welke kleur wil je hebben? Want ja, er zijn een heleboel kleuren om uit te kiezen! Natuurlijk kun je kiezen voor een standaard wit etiket en daar is niets mis mee. Maar labels zijn ook een leuke manier om je te onderscheiden van de concurrentie door bijvoorbeeld een label te kiezen met dezelfde kleur als je logo.