opleiding MVK

Aanrader: opleiding MVK

opleiding MVKVandaag is het weer tijd voor een nieuw onderwerp, ik ga het vandaag hebben over opleiding MVK. De reden? Pas geleden sprak ik met mijn zus en ze vertelde me dat ze opzoek was naar werk. Ze had al een tijdje geen baan meer en in het werk dat zij deed was niks te vinden. Ze vroeg mij om advies, ik ben daarom samen met haar het internet opgegaan, op het internet hoopte we een leuke baan voor haar te vinden. Het was al wel duidelijk dat ze omgeschoold moest gaan worden, ze moest iets totaal anders gaan doen, ze had alleen geen idee wat, dit hoopte we natuurlijk te vinden.

opleidingNa een tijdje zoeken kwamen we uit op de website van Arbode, hier kun je een  cursus volgen. Deze cursus zorgt ervoor dat je bij bedrijven langs kunt gaan om hun te helpen met de werkomstandigheden. Er zijn namelijk verschillende testen die bedrijven moeten halen. Dit moeten ze doen vanwege de arbo wet, dit gaat dan weet over de werkomstandigheden. Bedrijven willen hier dus kennis over opdoen en hier zou zij ze dan mee kunnen helpen, ze besloot om zichzelf in te schrijven voor de cursus.

MVKWat een goed idee!

Mijn zus heeft de opleiding MVK inmiddels al gehaald en daar is ze erg blij mee. Ze is zelfs al bij een bedrijf geweest en het lijkt er zelfs op dat ze een baan heeft. Dit is natuurlijk fantastisch en een echte aanrader voor heel veel mensen.