Drankpakket

Kerstpakketten met een feestelijk tintje? Ga voor drankpakketten!

Ben je inmiddels al wat jaren actief als ondernemer en geef je daarbij leiding aan een aantal personeelsleden? Dan bestaat er een grote kans dat je al meerdere malen kerstpakketten hebt uitgereikt aan het eind van het kalenderjaar. Na dit diverse jaren te hebben gedaan wordt het wellicht steeds moeilijker om met een origineel kerstpakket op de proppen te komen. Welnu, als je eens iets anders wilt en je prefereert er een feestelijke tint aan te geven, dan is het de moeite waard eens te onderzoeken of drankpakketten niet de oplossing vormen. Zeker als je er (toevallig of niet) van op de hoogte bent dat je personeelsleden een alcoholische versnapering op z’n tijd niet uit de weg gaan, wordt een drankpakket vast met enthousiasme in ontvangst genomen.

Drankpakket

Welke soorten drankpakketten bestaan er?

Wanneer je zaken doet met een leverancier van kerstpakketten met een omvangrijk en veelzijdig aanbod, dan zul je merken dat er binnen de drankpakketten nog heel wat te kiezen valt. Over het algemeen mag je er van uitgaan dat je kunt kiezen uit de volgende soorten pakketten:

• Bierpakketten: deze bestaan doorgaans uit diverse flesjes speciaal bier, soms aangevuld met de bijbehorende glazen.

• Pakketten met één of enkele flessen wijn van goede kwaliteit.

• Pakketten met één of twee flessen champagne; handig voor Oudjaarsavond die eraan zit te komen.• Pakketten met kleine flesjes whisky of likeur, voor de ware fijnproevers onder je personeelsleden.