Toegangscontrolesysteem

Toegangscontrolesysteem

Een toegangscontrolesysteem kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf of evenement niet bezocht kan worden, door mensen die daar niks te zoeken hebben. Alleen mensen met een speciaal pasje kunnen deze poort openen, of er moet iemand bij deze poort staan die de regie in handen neemt. Dus zelf deze opent wanneer iemand wel naar binnen mag. Al met al is dit een geweldige uitkomst voor bepaalde terreinen waar je anders het overzicht totaal kwijt kan raken.

Een tijd terug hadden wij een bedrijfsfeest en hiervoor werd een grote hal op ons terrein omgetoverd tot een feest hal. Erg leuk gedaan en dat vonden bepaalde mensen in de buurt ook. Zij probeerden om deze ruimte in te komen, maar gelukkig was daar geen kans voor.

Toegangscontrolesysteem

Zeer betrouwbaar toegangscontrolesysteem

Dankzij Geran Access Products B.V., het bedrijf die gespecialiseerd is in toegangspoorten, werden er tourniquets neergezet. Hierdoor was het onmogelijk om het pand in te komen zonder hierdoor heen te lopen. Een ander alternatief was er niet. En had je geen kaartje, dan was er ook geen feest voor jou. Best wel een zeer veilig idee, want hierdoor voorkom je dat er mensen het feest kunnen betreden, die hier geen bevoegdheid voor hebben.

Niet alleen bij een evenement is het handig om een toegangspoort te hebben. Tegenwoordig hebben veel bedrijven deze bij de ingang staan. Zonder pasje is het niet mogelijk om een bedrijf binnen te komen en ben je genoodzaakt om je te melden bij de receptie.

Veel verschillende uitvoeringen

Wanneer je op zoek gaat naar een toegangspoort, zal je al snel merken dat hier veel soorten van zijn. De zogenaamde billentikker, tot een volledige slagboom en nog veel meer. Wanneer je naar een speciaal model op zoek bent, kan je het beste eerst op deze website gaan kijken, Hier zie je diverse mogelijkheden staan, met een duidelijke uitleg. Heb jij een model gevonden wat wel interessant lijkt, dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen.

Voordeel van veel modellen is dat deze makkelijk te verplaatsen zijn. Hierdoor kan jij op diverse plaatsen een tijdelijke ingang maken. Ook is het mogelijk om een toegangspoort in een container te huren. Er zit dan een draai hek in een container gemonteerd en ook deze is zeer goed te verplaatsen.