cursus bedrijfshulpverlening

een cursus bedrijfshulpverlening is zo geregeld

Een cursus bedrijfshulpverlening was noodzakelijk en gelukkig konden wij snel terecht ij G4S veiligheidstrainingen. De reden van de noodzaak is dat ik met mijn bedrijf het afgelopen jaar flink ben uitgebreid. Samen met mijn broer ben ik een eigen bedrijf gestart en wij zijn zo snel gegroeid dat het ons is ontschoten dat niemand op de werkvloer in het bezit is van een EHBO diploma. Door een van onze medewerkers zijn wij hier op geattendeerd tijdens een vergadering. Diezelfde dag heb ik nog kunnen inplannen dat de week erop vier van onze medewerkers voor drie dagen terecht konden om de opleiding te gaan volgen. 

cursus bedrijfshulpverlening

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor je personeel

De cursus bedrijfshulpverlening is erg goed bevallen. De mensen die hier aan hebben deelgenomen waren erg tevreden. Zij hebben in een zeer korte tijd erg veel geleerd. Vanaf nu voelt iedereen zich ook een stuk veiliger op de werkvloer. Als ondernemer kun je het niet permitteren dat er bij een ongeval verkeerd wordt gehandeld. Zeker niet wanneer dit om een bedrijfsongeval gaat. Als werkgever ben je hier namelijk verantwoordelijk voor. Daarom ben ik ook op het idee gekomen om mijn ervaring achter te laten op dit blog. 

Heb jij al voldoende medewerkers die weten wat zij moeten doen als er een ongeval plaatsvindt? Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. hier krijg je het besef dat het erg belangrijk is om de juiste kennis te hebben als het gaat om eerste hulp bij ongevallen.

cursus bedrijfshulpverlening