jorshop

JorShop voor een kwalitatieve refurbished iPhone

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon maar het je het budget niet voor een nieuwe uit de winkel? Dan ben je bij JorShop aan het juiste adres voor kwalitatieve refurbished iPhones. Dit bedrijf heeft namelijk al bijna 10 jaar ervaring in de Apple reparatie branche en leveren een uitstekende service.

De voordelen van JorShop 

Je bent bij JorShop aan het juiste adres omdat de experts erg veel ervaring hebben en aantrekkelijke prijzen hanteren voor de Apple producten die zij aanbieden. De experts hebben de refurbished iPhones die zij in het assortiment aanbieden geheel gecontroleerd en indien nodig onderdelen vervangen. De telefoons zijn allemaal up to date en beschikken over de nieuwste software. De experts hebben in de loop van de jaren waarin zij inmiddels werkzaam zijn al meer dan 10.000 toestellen gecontroleerd en indien nodig opgeknapt. Wanneer je besluit om over te gaan tot een aankoop van een refurbished iPhone van JorShop zul je een jaar garantie ontvangen op jouw telefoon zodat je onbezorgd kunt genieten. Bij deze telefoon zullen origineel oplaad accessoires bij zitten.

jorshop


Een klant gemiddelde van een 9,6 

In de loop van de jaren waarin het bedrijf inmiddels reparaties uitvoert en telefoons aanbiedt hebben zij al erg veel voorgaande klanten mogen helpen met het vinden van een nieuwe telefoon. Deze voorgaande klanten zijn allemaal zeer tevreden over de goede service en over de kwaliteit van de telefoons. het bedrijf heeft daarom ook een klant gemiddeld van een 9,6.