waalwijk

Tip: bedrijfsuitje Waalwijk

bedrijfsuitje waalwijkPas gelden was het tijd voor een bedrijfsuitje Waalwijk. De reden? We hebben afgelopen maand een recordomzet gedraaid en ik vond dat dat zeker wel gevierd moest worden. Ik vind het sowieso erg belangrijk dat mijn personeel tevreden is. Personeel is natuurlijk erg belangrijk. Zij moeten er grotendeels voor zorgen dat de doelen behaalt worden. Op het moment dat de doelen gehaald worden probeer ik mijn personeel dan ook te belonen met leuke bonussen en bedrijfsuitjes.

bedrijfsuitjeDit keer was het dus tijd voor een leuk bedrijfsuitje. Ik hoorde een klant een tijdje geleden vertellen over bedrijfsuitje Waalwijk. Hier kan je namelijk een erg leuk café afhuren en het leek mij nou echt eens heel leuk om een gezellig avondje met mijn personeel te beleven. We hebben bijna allemaal een erg goede klik met elkaar, dat is ook de reden van het succes van de afgelopen tijd. Ik wist zeker dat zo’n avond wel zou kunnen met mijn personeel en daarom besloot ik om contact met dit bedrijf op te nemen. Op de website zag ik dat de ruimte voor een leuke prijs te huren was en daarom zorgde ik er meteen voor dat het uitje gepland stond.

waalwijkEen avond om niet snel te vergeten!

Toen ik mijn personeel over dit uitje vertelde was vrijwel iedereen erg enthousiast. We hadden er erg veel zin in en dat was ook terecht. Het was namelijk een super leuke avond en we hebben elkaar allemaal weer een beetje beter leren kennen, dit is natuurlijk weer erg goed voor het teamverband.