Start hier jouw Autocad cursus!

Je wilt je graag verdiepen in het ontwerpen en realiseren van een 3D tekening. Met name op het gebied hoe dat jij kunt werken met Autocad? Dan ben je meer dan welkom om bij CADdesign jouw Autocad cursus te volgen! Je hebt overigens de keuze uit vier soorten cursussen. Van beginner tot aan een updatecursus is hier te volgen. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een cursus 3D te volgen. Tijdens deze driedaagse training leer je de basis van 3D tekening te maken. Een 3D model wordt een stuk eenvoudiger en prettiger voor jou om dit te realiseren voor de klanten.

3D plan drawing

Jouw Autocad cursus volgen met korting?

Wanneer jij er daadwerkelijk voor kiest om deze cursus te volgen, dan ben je bij CADdesign aan het juiste adres. Zij bieden vier verschillende trainingen aan waar jij uit kunt kiezen. Iedere cursus wordt met de hoogste zorg uitgevoerd. Ook wanneer jij een beginnende gebruiker bent van Autocad kun je hier terecht. De vierdaagse training zal over een aantal weken verdeeld worden. Met de juiste leerstof krijg jij deze cursus na de vierdaagse begleiding onder de knie!

Start jij in de maanden mei, juni of juli met deze Autocad Cursus? Dan ben jij verzekerd van 20% extra korting bovenop de aantrekkelijke prijs welke zij momenteel al hanteren! Inschrijven gebeurt eenvoudig en snel via de website van deze onderneming. Onder het knopje “inschrijven” zal jouw inschrijving vermeld en dus ook definitief worden.