Wie heeft mij gebeld

Maak een telefoonnummer zoeken eenvoudig

Je krijgt een telefoontje van iemand met een nummer dat je niet kent. Dan kun je twee dingen doen. Of je neemt op om te luisteren wie er aan de lijn is of je besluit dit niet te doen en vraagt je later af ‘Wie heeft mij gebeld?’.

Laat de vraag ‘Wie heeft mij gebeld?’ beantwoorden

Een telefoonnummer zoeken omdat jij je afvraagt ‘Wie heeft mij gebeld?’ gaat snel. Het is niet zo dat je alleen met een naam die je hebt een bijbehorend nummer kunt vinden maar het kan dus ook andersom. Als je een nummer hebt kun je ook proberen na te gaan wie daarbij hoort. Hiervoor ga je naar internet en vul je het nummer bijvoorbeeld in op de website van Wiegebeld.nl Dit gaat zeer snel want je hoeft alleen maar het nummer in te vullen waarna je op Zoek klikt.

Wie heeft mij gebeld

Zoek een vast of mobiel telefoonnummer

Een telefoonnummer zoeken kun je voor alle nummers doen. Rijst bij jou de vraag ‘Wie heeft mij gebeld?’ dan maakt het niet uit of het een mobiel of een vast nummer is en het werkt ook met nummers waar bijvoorbeeld een landcode voor staat. Het systeem van Wiegebeld.nl zoekt op verschillende manieren naar een nummer zodat de kans op een treffer binnen hun database zo groot mogelijk is. Bij een mobiel nummer krijg je sowieso te zien bij welke provider dit nummer zit zodat je eventueel ook deze nog kunt benaderen als je er via de website niet verder mee komt. Voor een vaste lijn geldt dat er ook aangegeven kan worden waar deze zich bevindt. Dan weet je dus ook meteen uit welke regio het nummer afkomstig is.

Lees de reacties van anderen

Als er reeds mensen voor jou gebeld zijn door het betreffende nummer bestaat er zeker de kans dat zij al een reactie achtergelaten hebben op de website. Dit kunnen ze op een positieve, negatieve maar ook neutrale manier gedaan hebben. Het is natuurlijk maar net hoe zij het gesprek ervaren hebben. Als je andere mensen ook op deze manier wilt helpen kun je zelf natuurlijk ook een reactie achterlaten op de website over een bepaald nummer. Dit kost weinig tijd maar je kunt er wel iemand mee van dienst zijn. Dan krijgen zij ook een antwoord als ze zich afvragen ‘Wie heeft mij gebeld?’.

Hoe werkt het?

Laat je naam en het telefoonnummer waar het om gaat achter op de website van Wiegebeld.nl zodat een ander antwoord krijgt op de vraag ‘Wie heeft mij gebeld?’. Je hebt vervolgens ook de mogelijkheid om een extra reactie te plaatsen waarin je kunt vertellen over de aard van het gesprek. Dit kan negatief zijn zodat je andere mensen kunt waarschuwen als ze een telefoontje van dit nummer ontvangen maar het kan natuurlijk ook positief zijn. En als je dat niet goed weet kun je het ook neutraal houden. Wat voor andere mensen zeker van belang kan zijn is dat je aangeeft hoe de persoon aan de andere kant van de lijn op jou overkwam en wat zijn of haar bedoelingen waren. Als deze naar jouw idee niet oprecht waren is het prettig voor andere mensen dit te kunnen lezen zodat ze niet in een telefoontje dat oneerlijk is trappen. Als je alles ingevuld hebt kun je het eenvoudig en veilig versturen door op Indienen te klikken. Je reactie wordt opgeslagen door Wiegebeld.nl zodat deze ook voor andere mensen zichtbaar wordt en zij er hun voordeel mee kunnen doen.

Waarom een telefoonnummer zoeken?

Een telefoonnummer zoeken kan voor veel dingen nuttig zijn. Stel, je wilt iets bij iemand kopen via internet maar je wilt graag zeker weten of de verkoper ook betrouwbaar is want je wilt niet betalen voor iets dat je nooit krijgt. Als je een telefoonnummer van de verkoper hebt kun je dit invoeren bij Wiegebeld.nl en kijken of er mensen reacties geplaatst hebben. Mocht je niks vinden dan kun je ook nog kijken of het op Facebook treffers oplevert. Reacties kunnen positief of negatief zijn. Het is niet altijd zo dat mensen alleen maar negatieve berichten plaatsen maar als ze dit wel doen over een bepaald nummer dat bij iemand hoort kun jij er rekening mee houden. Een telefoonnummer zoeken kan ook handig zijn als je bijvoorbeeld met iemand afgesproken hebt via internet. Als je een date hebt maar eigenlijk liever wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt kun je dit nummer altijd even checken op Wiegebeld.nl maar ook even zoeken naar de bijbehorende gegevens op Facebook kan geen kwaad.