Vlaggenmasten op maat

Vlaggenmasten op maat voor je eigen bedrijf

Vlaggenmasten op maat

Mooie vlaggenmasten

We zijn recent verhuisd naar een nieuw pand met ons bedrijf. Ons vorige pand was mooi voorzien van vlaggen op vlaggenmasten die precies bij het gebouw pasten. Nu moest ik iets nieuws verzinnen. Ik kwam erachter dat er vlaggenmasten op maat te bestellen zijn. Daar had ik nooit eerder over na gedacht. We hebben mooie vlaggen met ons bedrijfslogo, daar moesten nog de juiste vlaggenmasten bij gekozen worden. Gelukkig was dat niet zo’n punt, Vlaggenleverancier.nl heeft namelijk een mooi aanbod aan op maat masten. Ze zijn van een hoge kwaliteit glasvezel polyester en onderhoudsarm. Ze zullen er dus ook niet gauw slecht of vies uit gaan zien!

Nu we in zo’n mooi nieuw pand zitten ben ik blij dat we ook mooie nieuwe vlaggenmasten hebben. Wellicht dat we over een tijdje ons logo ook nog een moderniseren, maar dat zien we dan wel weer!

Vlaggenmasten op maat

Aanvulling voor mijn bedrijf

Vaak wanneer je langs een pand loopt of rijdt heb je niet gelijk door welk bedrijf erin zit. Nu ik mooie grote vlaggenmasten met onze eigen vlaggen voor het pand heb staan is dat wel meteen duidelijk. Hierdoor is het echt een soort marketing en dus een aanvulling voor mijn bedrijf. Ik kan niet ophouden over hoe waardevol deze investering was! Mijn tip is: laat altijd aan de buitenwereld zien wie je bent en waar je voor staat. Met een beetje geluk heb je er in een mum van tijd extra klanten bij, dat is mooi meegenomen!