plofkast

Tip: plofkast

plofVandaag ga ik het hebben over de plofkast die een goede vriend van mij pas geleden heeft aangeschaft. Hij heeft namelijk een eigen labaratorium. Dit is zijn onderneming en hij heeft een aantal man in dienst. In zo’n lab moet het natuurlijk veilig zijn en daarom moet hij de nodige producten aanschaffen die voor veiligheid zorgen. Hij vertelde me hier pas geleden het nodige over en ik was al snel onder de indruk.

Hij vertelde me toen namelijk over de keuringen die hij moest doorstaan met zijn lab. Regelmatig wordt zijn lab namelijk gecontroleerd en dan moet alles kloppen. Hij gaat daarom regelmatig naar de website van Dupa, hier vindt hij alle producten die hij nodig heeft. Hij koopt hier dan ook regelmatig producten en daar is hij altijd erg tevreden over. Op deze website vind je namelijk alleen maar producten van top kwaliteit en dit zorgt voor een veilige werkomgeving. Hij komt dan ook altijd door de keuringen en dit zorgt voor een betere werksfeer en een betere bedrijfsnaam.

kastExtra veiligheid op het werk!plofkast

Pas geleden was hij opzoek naar een plofkast om chemische producten in te bewaren. Dit is erg belangrijk voor hem en daarom moet de kast goed zijn. Hij is daarom weer naar de website toegegaan en hier kwam hij het juiste product tegen. Hij bestelde de kast en een dag later had hij de kast al in zijn labaratorium. Dit laat zien dat dit bedrijf goede service aanbiedt en daar is hij erg blij mee.