Digital signage is handiger dan je denkt

Een campagne opzetten was nog nooit zo eenvoudig. Je kan heel eenvoudig foto’s en filmpjes toevoegen of handige apps en interactiviteit toevoegen aan je campagne. Dit was nog nooit zo eenvoudig, maar nu kan het door de Digital signage van IP digital. Dit is een bedrijf die oplossingen verzorgd voor campagnes van verschillende bedrijven. Door de software kan je jouw campagne heel eenvoudig opzetten en onderhouden met nieuwe foto’s en video’s. Verder kan het bedrijf ervoor zorgen dat ze software altijd werkt en er nooit storingen zijn. 

De website van IP digital

De website van IP digital ziet er goed uit. Alle informatie kan je eenvoudig zien en je kan alles vinden over de diensten en wat ze allemaal kunnen doen. Verder kan je ook de achtergrond van het bedrijf bekijken en zien waarom ze zijn begonnen met het leveren van digital signage en hoe ze dit eenvoudig hebben gemaakt voor de gebruikers. Daarnaast als je op de website komt kan je zien hoeveel tijd ze hierin hebben gestopt om te zorgen dat jij als mogelijke klant snel door de site heen kan en alles eenvoudig kan bekijken.

De klantenservice

De klantenservice van IP digital is net als de website erg goed. Alles wat je zoekt kan je heel eenvoudig vinden en ze kunnen al je vragen deskundig antwoordt met een uitleg die ook jij snapt ook al heb je geen verstand van zaken. Verder kunnen ze je ook voorzien van goed advies over een campagne en de software.