technisch vertalen

Handleidingen

Handleidingen zijn een heel erg belangrijk onderdeel wanneer je bijvoorbeeld iets gekocht hebt. Een product kopen is vaak niet lastig, maar om dit betreffende product werkzaam te krijgen kan een heel ander verhaal zijn. Hoe vaak komt het niet voor dat er iets is aangeschaft, maar de handleiding die erbij zit is niet in het Nederlands. Hierdoor kan het voorkomen dat klanten een product niet willen kopen. 

Bedrijven willen dit soort niet aankopen te voorkomen om de handleiding in het Nederlands te vertalen en erbij te leveren. Dit soort technisch vertalen moet er wel goed en foutloos uit zien.

technisch vertalen

Websites vertalen

Voor diverse vertalingen op allerlei gebieden, ben je hier bij Directvertalen aan het juiste adres. Vooral voor technisch vertalen zitten hier specialisten die hier de juiste ervaring mee hebben. Moeten er rapporten vertaald worden, instructies of voorschriften, geen enkel probleem. Elke vertaler heeft zo zijn eigen specialisme. Zonder problemen weten zij hoe een vertaling aangepakt moet worden. 

Technisch vertalen is een vak apart. Gelukkig dat er via Directvertalen de juiste mensen werkzaam zijn. Wanneer er een opdracht binnenkomt wordt er eerst gekeken welke vertaler deze klus kan aanpakken. Hierdoor wordt een opdracht vakkundig en foutloos afgehandeld. 

Upload een opdracht en verstuur deze in een bestand, dit kan online worden aangevraagd, door het invullen van diverse gegevens. Zodra deze aanvraag is ontvangen wordt er een prijsopgave opgemaakt en teruggestuurd.