Intern transport bij Datema

U heeft een eigen bedrijf waar grote voorwerpen van de ene naar de andere kant gebracht moeten worden. Uw werknemers krijgen op een gegeven moment last van hun rug en zullen weigeren verder te werken. Daar komt bij dat u uw werknemers nog lang nodig heeft om uw bedrijf recht overeind te houden. Daarom heeft Datema de juiste producten voor u voor intern transport. Hierbij moet u denken aan schaarwagens en andere transport artikelen die uw en uw werknemers het werk kunnen verlichten. Omdat Datema zo’n groot assortiment heeft op het gebied van intern transport, is er genoeg keuze en zit er altijd wel wat bij wat bij u van pas zal komen. Daar komt nog bij dat dit intern transport ook elektronisch geleverd kan worden. Dit betekend dat de transport elektronisch aangestuurd kan worden.

Zelf ook aangeschaft

Vroeger had ik een heel groot bedrijf waarbij ook grote en zware objecten van de ene naar de andere kant gebracht moesten worden. Door Datema werd het gebruik van die elektronische steekwagens zeer veel. Mijn werknemers waren een stuk blijer, maar daarentegen kon ik ook werknemers ontslaan omdat die machines het werk al deden. De meeste van mijn werknemers kon ik nog overplaatsen naar een andere afdeling maar ook sommigen moest ik met een droevig gezicht wegsturen. Dit hoort er nou eenmaal bij.

Spaar uw rug!

Het is de bedoeling dat uw rug nog uw hele leven lang mee gaat. Daarom is het verstandig om dit transport aan te schaffen binnen uw bedrijf om uzelf en uw medewerkers blij en tevreden te houden zonder dat zij hier letsel aan overhouden.