taalreis-florence-1100x340

Handleiding vertaald door Boot vertalingen

Het succes van mijn bedrijf heb ik te danken aan het goede product dat ik heb ontwikkeld. In Nederland slaat het product heel erg goed aan en daarom ben ik van plan om ook marketen in andere landen te betreden. Voordat dit kan moet er eerst het een en ander geregeld worden. Een belangrijk punt op mijn lijstje is het vertalen van de handleiding.

Geweldige kwaliteit

logo_website_vertalingenDe handleiding van het product dat ik verkoop is heel erg uitgebreid. Om deze reden is het belangrijk dat de handleiding duidelijk en goed word vertaald. Van een goede vriend van mij had ik begrepen dat er verschillende bedrijven zijn die hierin gespecialiseerd zijn.

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat de hele handleiding en alles er om heen kon vertalen. Al snel kwam ik er achter dat ik bij Boot vertalingen moest zijn. Het bedrijf Boot vertalingen stond ontzettend goed aangeschreven. Op de website had ik gelezen dat zij voldoende ervaring hebben en daarom heb ik contact opgenomen.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Tijdens de afspraak heb ik verteld wat de bedoeling zou zijn. De vertaler van Boot vertalingen vertelde mij dat dit allemaal mogelijk zou zijn. Aan de hand van mijn wensen werd er een offerte opgesteld.

Voor de vertaling heb ik alle stukken aangeleverd en voor eventuele vragen zou ik gemaild worden. Na wat mailverkeer was de handleiding helemaal vertaald en dat is ontzettend snel gegaan!

In de toekomst ben ik van plan om de handleiding ook weer naar andere talen te vertalen en daarvoor ga ik zeker de diensten van Boot vertalingen raadplegen!