neonreclame

Reclamevorm neonreclame valt op!

neonreclameEen goede vriendin is al jarenlang eigenaresse van een club in het centrum. Ikzelf heb dertig procent aan aandelen gekocht van deze club. Mijn vriendin en ik runnen nu samen deze club. Ikzelf heb al meerdere ervaringen betreft het ondernemen. Zodoende kwam ik al vrij snel op het idee om de buitenkant te laten opvallen. Een nacht club moet namelijk opvallen waardoor het potentiële klant aantrekt. Maar hoe konden wij onze nachtclub laten opvallen? Ikzelf heb vele ervaringen in het maken van reclame en promotie. Al vrij snel kwam ik dus op het idee om neonreclame toe te passen.

Vandaar de keuze opzoek te gaan naar een bedrijf die neonreclame materialen kon leveren. In een mum van tijd kwamen wij dan ook terecht op de website van colorlux. Dit bedrijf is al jaren lang gespecialiseerd op het gebied van Neon materialen. Op de website van Colorlux is een prachtig portfolio te vinden. Dit prachtige portfolio heeft ons doen overhalen om een bestelling te plaatsen bij Colorlux!

Colorlux

Prachtig resultaat

In samenwerking stuurde wij onze eisen op. Wij wilde een groot neon bord verkrijgen met de naam van onze club. Binnen tien werkdagen konden wij het neon bord al ophalen. Het eindresultaat is prachtig en valt op. Dezelfde dag hebben wij het bord laten plaatsen aan de voorkant van onze nacht club.

Het neon bord trekt vele potentie klanten aan vooral in de weekenden. Onze nachtclub valt extra op door middel van dit neon bord. Het is achteraf dan ook een slimme investering gebleken. Wilt u uw onderneming laten opvallen? laat dan ook neon bord maken!