Tip van de dag: juridisch vertalen

1 Voor de normale mens kan het soms best moeilijk zijn om een gerechtelijk schrift te lezen. Hier had ik zelf een tijdje geleden namelijk ook moeite mee. Er was een zaak lopende bij de rechter over ons bedrijf en we kregen een verweerschrift te zien die onze advocaat opgestuurd had ter verdediging. Het probleem was echter dus dat we niet goed wisten wat we er mee moesten doen. Er stonden namelijk redelijk moeilijke verwoordingen in. Vandaar dar ik opzoek ben gegaan die voor ons kon juridisch vertalen. dit betekent dat een instantie ons schrift leest en ons dan uitlegt wat er nou eigenlijk allemaal instaat. Dit kan in sommige gevallen namelijk erg belangrijk zijn. 1

Waar kan ik nou iemand vinden

Ik moest dus zo snel mogelijk opzoek naar iemand die mij kon helpen met het rapport. De rechtszaak was namelijk niet veel later. Als ik dan een vraag zou krijgen zou ik niet eens weten waar het over gaat. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar bedrijven die je daarmee zouden kunnen helpen. Zo kwam ik terecht op de website van juridisch vertalen. Dit is een derde bedrijf die je kan inschakelen om alles uit te laten leggen en vragen te stellen voor zover nodig is.

Is dit iets voor jou?

Als jij het handig zou vinden om dit bedrijf in te schaken dan raad ik je zeker aan deze website eens e bekijken en contact op te nemen.