denios.nl

Zorg dat iemand kennis heeft van de gevaarlijke stoffen lijst

gevaarlijke stoffen lijst

Hoe goed kennen jullie de gevaarlijke stoffen lijst? Veel bedrijven werken met gevaarlijke stoffen. Of dit nu een klein of groot bedrijf is een productie of opslagbedrijf, je komt er altijd wel mee in aanraking. Het een onderzoek is gebleken dat veel werknemers niet eens alle symbolen herkennen. Natuurlijk ken je de basis symbolen zoals bijtend, brandbaar etc maar er zijn nog een tal van andere. Wanneer je veilig wilt werken moet je deze allemaal kennen, dat is mijn mening althans. Natuurlijk verschilt het per organisatie hoe serieus zij dit nemen.

denios.nlBedrijf die hier in geïnteresseerd zijn geef ik als tip mee om eens naar denios.nl te gaan. Zij geven namelijk advies over het gevaar van verschillende stoffen, Ook hoe je hier het best mee om kunt gaan. Je begrijpt natuurlijk wel dat er veel verschillende stoffen zijn, deze allemaal in verschillende vormen. Dus of het nou om vaste, vloeistof of gassen gaat, zij geven hier altijd een correct advies is. Dit omdat zij alles kennen, Denios is namelijk marktleider in opslag- en handlingsvoorzieningen voor gevaarlijke stoffen.

Hoe ga je hier dan mee om?

lekbakEen gevaarlijke stoffen lijst geeft aan welke stoffen gevaarlijk zijn. Wanneer één of meerdere werknemers hier van bewust zijn, kunnen zij andere hierin adviseren. Zo heeft elke stof namelijk een andere behandelwijze. Zoals ik net al aan gaf is Denios de expert op gebied van opslag en behandeling.

Zij leveren dus ook opvangbakken en lekbakken. Deze kun je vinden op de site in verschillende soorten en maten. Dus wellicht dat ook zij jou toekomstige partner hierin zijn.