Financieel administratief medewerker

Financieel administratief medewerker worden?

Wil jij ook financieel administratief medewerker worden? Maak het jezelf dan gemakkelijk en volg een opleiding hierin. Omdat ik dit zelf heb gedaan bij fabiusopleidingen.nl en hier erg tevreden over ben, bracht dit mij op het idee om deze tip te delen door mijn reactie achter te laten op dit blog. Omdat ik altijd als telefoniste heb gewerkt en hier natuurlijk ook licht administratieve werkzaamheden bij deed, wekte dit mijn nieuwsgierigheid en daarom besloot ik een opleiding te volgen.

Financieel administratief medewerker

Meer uur werken als ik een nieuwe functie krijg

Het werken met cijfers vind ik leuk en daarom hoop ik aan de slag te kunnen gaan als financieel administratief medewerker en wel bij dezelfde firma waar ik nu voor werk. De opleiding heb ik dan ook makkelijk naast mijn baan kunnen volgen. De leslocatie is bij mij in de buurt en dat maakt het natuurlijk ook prettig. Mijn kinderen zitten nog op school dus een dag in de week gaat mama ook naar school. Omdat ik maar 24 uur werk kan ik dit allemaal prima invullen. Wanneer ik een andere functie ga beoefenen dan zullen dit meer uren gaan worden en gelukkig kan ik mijn moeder dan vragen of zij de kinderen uit school wil halen. 

Kortom, het is voor een ieder mogelijk om door te leren en het maakt niet uit hoe oud je bent. Zodra ik op kantoor kom te zitten en de werkzaamheden mag uitvoeren waar ik voor heb geleerd, dan ben ik een gelukkig mens.

Financieel administratief medewerker