Een ervaring van wat betere akoestiek kan doen

1 akoestische vorm HS 02

Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan. Ik heb een eigen bedrijf en samen met mijn medewerkers zijn we iedere dag hard aan het werk om de beste prestaties te kunnen leveren. Iets wat mij echter altijd stoort is het rumoer en de onrust die dit met zich meebrengt. We zitten met zijn vijven veel te bellen en hebben hier geen aparte ruimtes voor. Je kunt je voorstellen hoe lastig het is om hierin geconcentreerd te werken.

Tijdens een lunchpauze kwam iemand met het idee om te onderzoeken of we de akoestiek niet wat konden verbeteren. Na een tijdje zoeken kwamen we bij Akoestiek by CVousplait en wisten we dat we goed zaten. Er werd een afspraak gemaakt en ze kwamen graag langs.

logo
Alles werd anders
Het was een hele ervaring om echte professionals over jouw ruimte te horen praten. Het bleek dat we veel harde materialen in ons kantoor hadden die geluid weerkaatsten in plaats van absorbeerden. We hebben veel overlegd en kwamen uiteindelijk tot de beste oplossing die niet alleen goed werkte, maar er ook schitterend uit zag.

Alles werd helemaal anders

 

De enige echte ergernis die ik had op mijn werk verdween als sneeuw voor de zon. We kunnen nu gerust alle vijf tegelijk bellen zonder dat we er last van hebben. Ik merk dat we geconcentreerder kunnen werken en met minder stress naar huis gaan. Het was de beste keuze die we hadden kunnen maken en ik wil het iedereen aanraden.