Kamer van Koophandel Amsterdam

Eerst een plan van aanpak en dan naar de Kamer van Koophandel Amsterdam

Ik heb mijn kappers diploma behaald en graag zou ik dan ook willen gaan ondernemen. Ik wil graag aan de slag als ambulant kapster. Nu heb ik natuurlijk een budget en een plan nodig. en zo zat k met een goede vriend aan tafel om mij een handje hier mee te helpen. Het idee is natuurlijk leuk maar het moet wel haalbaar zijn. En daarom moet ik eerst alles van te voren hebben uitgedacht voor dat ik naar de Kamer van Koophandel Amsterdam kan gaan.  En zo zaten wij uren lang te speculeren en van alles te berekenen en de te bedenken.

Toen ik bij de Kamer van Koophandel Amsterdam was geweest had ik iets te vieren

Nadat ik alles had uit bedacht en voor elkaar had ben ik naar de Kamer van Koophandel Amsterdam gegaan om mij in te gaan schrijven. Ik had een leuke bedrijfsnaam bedacht en deze werd dan ook nog eens door de Kamer van Koophandel Amsterdam gecheckt of dit acceptabel was en niet al in gebruik was door een ander bedrijf. En ik had geluk, en zo stond ik met een grote lach op mijn gezicht weer buiten na mijn bezoek aan de Kamer van Koophandel Amsterdam. Het voelde allemaal zo goed dat ik zo snel mogelijk wilde gaan beginnen. Maar eerst was het tijd om te proosten en zo gaf ik een heel klein feestje bij mij thuis. En nu maar hopen dat alle plannen en verwachtingen werkelijkheid kunnen gaan worden. Maar de basis heb ik al vast gelegd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam en dat makt het wel erg spannend als startende ondernemer. Maar ok wel heel erg leuk en ben ik benieuwd wat de toekomst mij zal gaan brengen.

Kamer van Koophandel Amsterdam