Kiest u ook voor Role Based Access Control?

In het begin wist ik niet wat ik ervan moest denken toen ik de naam hoorde. Nu ik heb ervaren wat het is, wil ik niet meer terug!

Wat houdt Role Based Access Control in?

Afkorting RBAC, is een systeem waarbij personeelsleden een bepaalde autorisatie hebben in de informatiesystemen. Denk hierbij aan een kassa medewerker die alleen toegang heeft tot het klantbeheer en de catalogus van een bedrijf, de filiaalmanager heeft meerdere functies dus die kan meerdere dingen bekijken.

Paulver

De specialist op het gebied van IT is Paulver Consultancy, bent u opzoek naar een nieuw systeem zoals hierboven is aangegeven dan is Paul Verstraaten uw man. Niet alleen kwaliteit en snelheid zijn gegarandeerd, u bent ook verzekerd van een prima klantenservice waar het bedrijf erg naar streeft. Zo heb ik dit zelf ook ervaren. Het bedrijf heeft mij zelf ook uit de brand geholpen en bovenstaande punten heb ik met mijn eigen ervaren. Af en toe heb ik nog vragen over bepaalde dingen en Paul is niet te beroerd om even langs te komen of het telefonisch te verhelpen. Een hele goede aftersales kan ik u beloven als u met dit bedrijf in zee gaat.

Buiten het Role Based Access Control om biedt het bedrijf ook meerdere diensten op gebied van IT wat tegenwoordig bijna onmisbaar is geworden. Beeld u zich maar eens een bedrijfsleven zonder computer in, dat is toch niet voor te stellen? Verder hoop ik dat meneer Paul meerdere mensen tevreden kan maken met zijn bezigheden. Een zeer tevreden klant hier die zeker terug gaat komen.