Website voor een incassobureau.

2Ik werk al geruime tijd bij een erg leuk bedrijf en ik heb het dan ook erg naar mijn zin. Omdat ik al de nodige ervaringen opgebouwd heb vraagt mijn baas mij vaak om advies. Ik ben dan ook al aardig belangrijk geworden voor het bedrijf. Wij hebben helaas regelmatig last van klanten die niet betalen en hierdoor komt mijn baas in de problemen.

Op zoek naar een incassobureau

1

Hij vroeg mij om hulp en ik vertelde hem dat een incassobureau voor hulp ideaal is! Mijn vorige werkgever deed dit ook regelmatig omdat hij geen klanten kwijt wilde en zijn geld terug terug wilde hebben. Ik vertelde mijn baas hier over en dit leek hem wel wat. Wij hebben toen via de website meteen contact opgenomen met billincasso en ze wilde ons natuurlijk graag helpen. Mijn vorige werkgever schakelde ze ook al vaak in en daarom wist ik zeker dat dit een goed incassobureau is.

Mijn baas heeft zijn geld terug!

Het bedrijf werkt met een no cure no pay regeling. Dit houdt in dat als ze het geld niet kunnen terug halen je ook niks hoeft te betalen! Dit vond mijn baas wel wat en daarom hebben we ze meteen ingeschakeld! Inmiddels is het al gelukt en heeft mijn baas het geld waar hij recht op had. Hij is mij dankbaar voor de tip en ik vind het natuurlijk super dat ik hem weer heb kunnen helpen! Een incassobureau inschakelen is een echte aanrader en misschien ook wel iets voor jou! neem snel een kijkje op de website.3