Alimentatie fraude

Alimentatie fraude

 

Verdenkt u een ex-partner dat hij of zij een langdurige relatie is aangegaan? Dan kun je door middel van een onderzoek vaststellen en bewijzen dat je ex-partner met iemand anders samenwoont als waren gehuwd.

logo-voest

Op grond van een wetsartikel komt de alimentatieplicht in zo’n geval van rechtswege te vervallen. Zo is uit een recent onderzoek gebleken dat het besluit van de rechtbank tot een omgekeerde bewijslast, waarbij de ex-partner moest bewijzen dat deze niet samenwoonde.

 

Ook hebben onze onderzoeken geresulteerd in het terugbetalen van ten onrechte ontvangen partneralimentatie. Bij het niet nakomen van een alimentatieplicht kunt u vaak wel via een juridische procedure adresgegevens verkrijgen.

 

Er zijn ook andere vormen van alimentatie fraude, bijvoorbeeld wanneer een nieuwe bron van inkomsten voor de ex partner wordt verzwegen.

 

Hoe kan ik alimentatie fraude bewijzen?

 

Als je alimentatie fraude wilt bewijzen zul je natuurlijk ook bewijs nodig hebben. Door een recherchebureau in te huren kunnen uw advocaten al veel kosten beperken. Huur daarom Voest in om alimentatie fraude te bewijzen.