header_fv_btw

Fiscale vertegenwoordiging voor artikel 23

logo_website_zs2Het gaat de laatste tijd heel erg goed met mijn bedrijf. Een van de dingen waar ik de laatste tijd mee bezig ben is het importeren van goederen naar Nederland. Er zijn al een aantal voorbereidingen getroffen, maar ik ben op zoek naar fiscale vertegenwoordiging voor ingewikkelde dingen zoals artikel 23.

Alles in een

De meeste dingen probeer ik zelf te regelen, maar ik merk toch dat er heel veel dingen rondom de import zijn die heel erg ingewikkeld kunnen zijn. Het kost mij ook ontzettend veel tijd om dit allemaal te doen en daarom ben ik op zoek gegaan naar fiscale vertegenwoordiging die eigenlijk alles voor mij kan regelen.

icon_logo_smallVan een bekende had ik begrepen dat ik bij Vatrepinfo moest zijn, omdat zij over heel veel kennis beschikken als het gaat over import. Op de website had ik al verschillende dingen gelezen over de diensten die zij aanbieden. Toen ik een stuk over artikel 23 tegenkwam wist ik zeker dat ik goed zat. Om deze reden heb ik gelijk contact opgenomen en een afspraak gemaakt.

Tijdens de afspraak heb ik besproken wat mijn plannen zijn voor mijn bedrijf. De fiscaal vertegenwoordiger vertelde welke rol hij hierbij kon spelen en wat hij allemaal voor mij kon doen. Het was eigenlijk precies waar ik naar zocht. Door de afspraak weet ik zeker dat ik met een bedrijf in zee ga dat over voldoende kennis beschikt als het gaat over import van goederen.

Alle import gerelateerde onderwerpen laat ik vanaf nu behandelen door de fiscaal vertegenwoordiger!