bbz Huizen

Bbz Huizen

Bbz Huizen is te vergelijken met een periodieke uitkering om in de eerste levensbehoeften te voorzien. De Bbz, beter bekend als het Besluit bijstandverlening zelfstandigen, is als het ware een rentloze lening voor zelfstandigen. Deze uitkering is bestemd voor zelfstandigen die in de financiële problemen zijn geraakt. Door middel van deze uitkering kunnen zij een poging doen om hun eigen bedrijf te redden. De gemeente helpt hiermee de zelfstandige ondernemers.  

bbz Huizen

Via de gemeenste bbz Huizen aanvragen

Ons bedrijf heeft hier ook gebruik van moeten maken. Maar dat gebeurde pas toen wij de hulp hadden ingeschakeld via Oxyz. De adviseur die hier werkzaam is heeft ons erop gewezen dat wij hier eventueel recht op hadden. Maar niet alleen hiermee heeft deze adviseur ons geholpen. Hij heeft van a tot z onze hele bedrijf onder handen genomen en bekeken waar eventueel verbeteringen plaats konden vinden. Zo werd er aan ons inkoop structuur verandering in gebracht en nog veel meer. Het gevolg van deze veranderingen waren dat wij uit de rode cijfers kwamen. Maar ook weer met een gerust hart onze rekeningen kunnen betalen, zonder bang te hoeven zijn om problemen hiermee te krijgen.

Oxyz is een schuldhulpverleners bedrijf die ervoor gaat zorgen dat ondernemers weer op een goed financieel vlak komen te zitten. Ons bedrijf is mede door deze geweldige inzet weer op een positief vlak gekomen en daar zijn wij heel erg tevreden over.