Bar Company voor alle evenementen

Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een privé feestje of zelfs een festival, Bar Company heeft voor ieder evenement een passend concept. De mogelijkheden lopen uiteen van een koffie- of cocktailbar tot aan een zuurstofbar of zelfs een foodtruck met nacho’s.

Kennismaking met Bar Company

Het begon allemaal met de passie voor het vermaken van gasten op evenementen. De kernwaarden van de organisatie zijn daarom ook: gastvrij, enthousiast, flexibel & verantwoordelijk. Met deze kernwaarden weet Bar Company jouw evenement om te toveren tot een evenement die de gasten niet snel zullen vergeten.
Het hart van de organisatie bestaat momenteel uit een team van vijftig enthousiastelingen met een passie voor smaak en het werken op evenementen. De bartenders, barista’s, cocktailshakers en smoothieboys zijn ervaren en getraind in gastheerschap. De professionele barmannen- en vrouwen reizen meer dan achthonderd keer per jaar af naar locaties door het hele land om te werken op de leukste feesten en evenementen.

Welke concepten levert Bar Company allemaal?

Bar Company kan voor ieder evenement wel een concept leveren. De concepten die zij leveren zijn:

  • Cocktailbar
  • Juicebar
  • Smoothiebar
  • Koffiebar
  • Zuurstofbar
  • Champagnetoren
  • Foodtrucks

Het is tevens ook mogelijk om massage-entertainment, spacapsules en een tarwegras-bar aan te vragen.
Mocht je tóch een ander leuk idee hebben voor jouw evenement, dan kun je ze altijd hierover bellen en wie weet kan dat concept wel geleverd worden op jouw evenement!

Waarom kiezen voor Bar Company?

Bar Company regels alles voor je. Een schitterende mobiele bar, personeel en alle benodigdheden voor het concept. Je hebt dus geen omkijken meer naar ons op jouw feest. De professionele barmannen en -vrouwen weten precies wat ze moeten doen en zullen jouw gasten een onvergetelijk evenement bezorgen. Tevens is het ook mogelijk om de bar, de bekers of glazen of de kleding van het personeel te bedrukken met jouw logo van het evenement.

Het enige wat nodig is, is een plekje voor de bar en jouw evenement zal gegarandeerd een succes worden!
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hier een offerte aan.