bierverpakkingen

Op zoek naar bierverpakkingen?

Het zijn dingen die je als ondernemers ook over na moet denken. Vooral als je in de bierbranche zit. Bierverpakkingen zijn namelijk een onderdeel van de marketingstrategie die je kan gebruiken om je producten zo goed mogelijk te kunnen presenteren. Als ze in de winkel staan, kunnen de verpakkingen voor zorgen dat het product meer luxe uit gaat zien, waardoor de kans ook groter is dat het sneller verkocht wordt. Vandaar dat je het ook vaak in de supermarkt voorbij ziet komen en het een standaardprocedure is voor de grote biermerken. Echter kun je als een kleine onderneming daar ook het beste aan meedoen, zodat je er niet gelijk achterblijft.

Goed voor het milieu

Het mooie van de bierverpakkingen is dat ze van karton zijn. Het karton is ook nog eens milieuvriendelijk, iets waar we met zijn allen naartoe moeten streven. Doordat je iets koopt wat milieuvriendelijk is, draag je vanzelf een steentje bij. Aangezien de verpakking ook alleen uit karton bestaat, hoef je het verder ook niet te splitsen en is het dus 100% te recyclen.

bierverpakkingen

Verschillende designs

Je kan bierverpakkingen op verschillende wijzes uit laten zien. Je kan voor diverse designs kiezen die op je bedrijf aansluiten. Het zou ook zomaar kunnen dat je de zomerse kleuren wilt weergeven om het met de zomertijd te matchen. Echter kun je ook gewoon voor de standaardopties gaan en hoef je dus niet al te veel over na te denken. Verder heb je de keus om je flessen in verschillende aantallen te groeperen, zo heb je er een pak van 2, pak van 4 en een pak van 6. Dat zijn dan de meest voor de hand liggende opties die je ook heel vaak in de winkel ziet. Bij een verpakking van 2 flessen is het logischerwijze perfect voor 2 mensen die maar een biertje willen drinken.