Doming labels als visitekaartje in 3d

Wat mooi! Dat is vaak de eerste gedachte die opkomt als men een 3d doming sticker van Qdentify in handen krijgt. Elk logo krijgt een luxe uitstraling in zo’n uitvoering. Het is niet zomaar een stickertje, maar een volwaardig etiket, een visitekaartje voor je merk. Wil je exclusieve labels bestellen? Dan zijn 3d stickers het product waarnaar je op zoek bent. De fantastische kleuren en de helderheid van het dikke laagje hars gaan jarenlang mee zonder aan kwaliteit in te boeten. Als je het nog niet eerder hebt ervaren zal het bestellen van 3d etiketten je versteld doen staan. Dit effect is echt iets bijzonders.

3D doming is een keuze voor luxe
Merken die bij ons doming stickers bestellen krijgen nooit spijt. Het is een keuze voor langdurige luxe want deze labels gaan jarenlang mee, en de kleuren blijven net zo helder als op de eerste dag dat je ze zag. Zo mooi en gevarieerd in kleur kunnen goede labels zijn. Zo heb je echt plezier van je keuze voor deze glossy etiketten. En weet je dat de aantrekkingskracht van een product veel groter wordt als er fraai uitgevoerde etiketten op worden geplakt? Doming stickers zijn superstrak om te zien. 3D doming maakt dat men het product wil kopen en maakt het extra opvallend naast gewoon gelabelde producten.

 

Glossy en professioneel
Met doming stickers maak je een professionele indruk. Deze stickers bestellen betekent een bewuste keuze voor een superieure uitstraling. Het glossy harslaagje is bestand tegen weersinvloeden en maakt het gebruik van de labels ook buiten mogelijk. Niet voor niets zijn deze schitterende labels populair in de automotive branche. 3d doming kan uitstekend gecombineerd worden met een metalen ondergrond, nog een heel goede reden om ze te kopen. Vierkant, rond, ovaal, groot of klein – het harslaagje zorgt voor een strak effect, een professioneel merklabel.