Schaf nu een bus en hoogwerker aan via Hyrax Industries!

Schaf nu een bus en hoogwerker aan via Hyrax Industries, lees meer in dit artikel en maak je keuze!

Hyrax is gespecialiseerd in verschillende types hoogwerkers. Deze rijdende machines kunnen door verschillende beroepsgroepen gebruikt worden. Wil je het bos in om bomen te kappen? Wil je de ramen lappen van een kantoorpand? Of wil je werken aan de kozijnen van een huis? De hoogwerkers die wij aanbieden zijn zowel door particulieren als door bedrijven te gebruiken, hoewel we ons vooral richten op zowel grote als kleine ondernemers. Waar wij ons in onderscheiden zijn niet alleen allerlei nieuwe technieken waarmee je bent voorbereid op de toekomst, maar ook de mogelijkheid om zowel een bus als hoogwerker aan te schaffen dan wel te leasen. In dit artikel leggen we uit hoe dat werkt.

De nieuwste Hyrax modellen

Hoogwerkers komen in alle soorten en maten. Hyrax beschikt over de meest moderne hoogwerkers, ook wel hoogwerker van de toekomst genoemd. Onze nieuwe modellen zijn met de laatste snufjes uitgerust en daardoor geschikt voor allerlei soorten werk.

Door de rubberen rupsbanden is de grip van de hoogwerker maximaal. Hierdoor kun je gemakkelijk op hellingen werken. De automatische leveling zorg ervoor dat je altijd recht staat. Bovendien heeft de Hyrax geen steunpoten, waardoor je ook op hoogte kunt rijden. Om precies te zijn gaat het hierbij om 12,6 meter hoogte, waarbij je kunt voort bewegen met een snelheid van 1,5 kilometer per uur.

De Hyrax heeft allerlei voordelen omdat het gemakkelijk en snel te bedienen is. De belangrijkste eigenschappen van een Hyrax zijn:

  • De hoogte tot 12,6 meter
  • De reikwijdte tot 8,5 meter
  • Het gewicht tot 270 kilogram
  • De knelpreventie
  • De automatische leveling
  • Verplaatsen tot 4 km/u (afhankelijk van de hoogte)
  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Ook volledig elektrisch verkrijgbaar

De combinatie van bus en hoogwerker

Natuurlijk snappen we dat een Hyrax ook vervoerd moet worden. Waarschijnlijk in combinatie met ander materiaal dat je voor je werk nodig hebt, zoals kleinere machines en gereedschap. Bij ons heb je daarom de mogelijkheid om een bus bij je hoogwerker aan te schaffen. Dit maakt het gemakkelijk om je Hyrax te vervoeren. De bus voor jouw hoogwerker is uitgerust met trekhaak. De kar waarop je de hoogwerker kunt vervoeren wordt bijgeleverd. Zo heb je een bus met ruimte voor jouw spullen en kun je de hoogwerker en gemakkelijk achteraan

Een bus en/of hoogwerker voor bepaalde of onbepaalde tijd?

Zowel de bus als de hoogwerker kan bij ons in samenwerking met partners geleased worden. Je kunt dan direct gebruik maken van de Hyrax hoogwerker, maar hoeft de machine niet helemaal zelf aan te schaffen. Dit doen we onder andere om tegemoet te komen aan beginnende ondernemers.

Voor de combinatie van bus en hoogwerker kun je in delen betalen. We verspreiden de kosten over de lease periode die je in overleg met ons kunt bepalen Je spreid de lasten en geeft jezelf de kans om eerst geld te verdienen met je bus en hoogwerker en dit af te wisselen met betalingen. Zo kun je de financiën van je bedrijf wat beter balanceren.

Voor alle informatie kun je terecht op onze website hyraxindustries.com. Neem contact op bij vragen.