Financial lease

Financial Lease

Na mijn afstuderen ben ik begonnen als ZZP’er. Het past absoluut niet bij me om voor een baas in loondienst te werken, omdat ik nogal gesteld ben op mijn vrijheid. Ik bepaal graag mijn eigen uren en tarieven. Ook kan ik er zelf prima voor zorgen dat ik wat geld spaar, voor mijn oude dag. Mijn vrienden die wel in loondienst zijn, waren het er over het algemeen met me eens dat ik het wat dat betreft beter bekeken had dan zij. Maar één ding hadden zij beter voor elkaar: zij hebben bijna zonder uitzondering een mooie leasebak van de zaak.

Financial lease

Ik baalde er flink van dat ik als ZZP’er geen leuke auto kon leasen. Ik dacht dat ik gedoemd was tot gammele occasions, totdat mijn beste vriendin me op de site van Financial Lease wees. Bij Financial Lease kun je als ZZP’er gewoon merkauto’s leasen. Omdat ze dealers door het hele land hebben, kon ik gemakkelijk een vestiging in mijn eigen buurt vinden.

In eerste instantie besloot ik om een autootje te leasen voor privégebruik en om mijn klanten te bezoeken. Ik wilde graag een representatieve auto tot mijn beschikking hebben, want de auto waarin je rijdt draagt enorm bij aan de indruk die je maakt op je klanten. Gelukkig zijn alle auto’s van Financial Lease jonger dan 8 jaar en verkeren ze in goede staat. Ik vond mijn ideale auto en toen mijn bedrijf begon te groeien, besloot ik ook nog een bedrijfswagen te leasen. Helemaal top!

Financial lease