Beton is erg veelzijdig

Beton is een geweldig bouwmateriaal, maar alleen als je begint met droog, gebroken beton. Daarnaast doet het ook goed dienst als meubels, zoals wanneer je een beton cire tv meubel wil maken. Dat is waarom een betonnen vloer een linoleum achtig oppervlak heeft. Zelfs een leistenen, keramische tegelvloer kan worden verzacht en geverfd of gebeitst tot een toon die “steenachtig” lijkt. Bepaal de kleur van uw vloer niet alleen op basis van de bouwtekeningen. Ga in plaats daarvan naar een bouwmarkt, koop een pak verf en ga naar de berging, haal de verfblikken tevoorschijn en meng wat kleuren met uw verf. Je zult in een mum van tijd een mooie, uitnodigende en comfortabele plek op je keldervloer hebben.

Stel een limiet in

Stel een limiet voor de grootte van je kelder voordat je begint met het organiseren van de bouw van beton cire tv meubel. Een grote kamer zal niet goed werken als de vloer niet groot genoeg is. De vloer zal te onstabiel zijn en u zult problemen krijgen, zoals plassen water en hard houtspaanders. Dan zult u meer geld, tijd en energie moeten investeren om de vloer te repareren zodat de beton cire tv meubel stabiel kan liggen. Dat is geen goede oplossing. Het is beter om een maximumgrens te stellen aan hoe groot uw kelder moet zijn. Een kelder mag niet veel groter zijn dan deze limiet.

Begin snel met verhuizen

Haal een aantal waardevolle spullen uit de garage en verhuis ze naar je kelder. Zet vervolgens alle boeken, krukjes en de dozen van de badkamer op tafel en begin met het ordenen ervan. Dit is geen klein karweitje en het zal uren duren om alles op een normale, georganiseerde en nette plaats te krijgen. Sommige dingen kun je het beste door een professional laten verplaatsen als je niet zeker weet hoe je ze moet verplaatsen, of als je niet wilt dat ze beschadigd raken.

Een bar plaatsen

Plaats de bar met flessen aan een van de muren. Bewaar wat biertjes, frisdrank en andere drankjes in de bar. Zet hem voor de kamer met de glazen ramen en u zult genieten van een perfect uitzicht op uw achtertuin. Leg een paar grote zakken zand op de vloer en spreid het uit in een van de hoeken van je kelder. Je hebt dan een koele en comfortabele plek om te zitten en te drinken. Zelfs een korte zandbar zal een leuke plek creëren en het zal je helpen ontspannen en genieten van je huis. U kunt het zand gebruiken als een basis voor de granieten en marmeren planken.