Hier voor jou juridisch advies

1Voor veel afgestudeerde is het moeilijk om een baan te vinden in de . Er zijn namelijk veel banen weg gegaan door de crisis. Advieseurs bleken grotendeels overbodig vandaar dat er heel veel zonder werk zitten. Maar maak je geen zorgen de laatste jaren begint het weer aan te trekken. Er is ook een platfotm bedacht om deze mensen te helpen namelijk advocatenjuristen. Dit is een website met allerlei informatie met diensten, weetjes en andere dingen speciaal voor deze branche.

Een baan gevonden
2

Mijn jongere broertje zocht al heel lang een baan als advocaat. Hij kon helaas niks vinden. Tot dat hij gebruik ging maken van deze website. Hier kon hij een account aanmaken met zijn gegevens om er voor te zorgen dat bedrijven hem zouden kunnen vinden. Na een week krijg hij al mailtjes en telefoontjes. Er waren aardig wat bedrijven die opzoek waren naar een advocaat. Dit was heel erg fijn voor hem. Hij ging namelijk van geen werk kunnen vinden naar werk uitkiezen. Dit is wat mij betreft toch ideaal!

Voor de mensen die ook moeite hebben.

Als jij ook met het dillema zit dat je geen werk op niveau kan vinden dan kan je beter eens overwegen om aan te melden op dit platform. Het is ook nog eens gratis dus je verliest er niks mee alleen wat tijd. Ik hoop dat jullie er wat aan zullen hebben!